مواد لازم:رب انار  ١ استکان یا آب انار ٢استکان     پیاز متوسط ٢عدد   مرغ ١کیلو    مغز گردو ٢لیوان    نمک وزرد چوبه و وشکر به مقدار دلخواه

طرز تهیه :پیاز را خلال کرده سرخ کرده زرد چوبه می زنیم .گردو را دو بار چرخ کرده با پیاز تفت می دهیم وبادولیوان آب وحرارت کم می جوشانیم .مرغ را پوست گرفته تکه تکه کرده با نمک وآب وپیاز می پزیم وبه مایع بالا اضافه می کنیم .رب انار(آب انار) را اضافه کرده خورش را با حرارت کم می پزیم تا جا بیفتد اگر ترش بود ده دقیقه قبل از پایان کمی(یک تا دو قاشق )شکر به آن اضافه می کنیم.