من خیلی دلم می خواست روش استفاده از پودر خامه را یاد بگیرم که اینجا در وبلاگ آشپز بیست یاد گرفتم و دوبرابرش کردم.خلاصه با تشکر از مامان خانم روش استفاده از پودر خامه این است:

مواد لازم :

پودر خامه صد گرم   پودر شکر صد گرم    شیر سیصد گرم

طرز تهیه :پودر شکر و پودر خامه را مخلوط کرده شیر را کم کم به آن اضافه کرده و هم می زنیم تا کاملاَ مخلوط و خمیری شوندبعد با دور تند همزن آن قدر هم می زنیم تا جای پره های همزن روی آن بماند و شکل پذیر باشد.اگر خواستید رنگ یا اسانس اضافه کنید قبل از هم زدن این کار را بکنید.( من زعفران را بعدش اضافه کردم یه کمی شل شدهنیشخند)

این کیک را با کمک بچه ها پختیم و تزیین کردیم.