مواد لازم :

گوشت چرخ کرده دویست گرم   آب نصف استکان   قارچ نگینی خردشده یک لیوان   پیاز متوسط نگینی خرد شده یک عدد   فلفل دلمه ای کوچک نگینی خرد شده یک عدد  رب گوجه فرنگی یک قاشق غذا خوری   روغن و نمک و زردچوبه و فلفل سیاه به مقدار دلخواه   پودرآویشن نصف قاشق مرباخوری  پنیر پیتزای رنده شده یک لیوان   نان تست یک بسته

طرز تهیه :

پیاز را در روغن تفت داده گوشت رابا آب اضافه کرده هم می زنیم تا گوشت  تغییر رنگ بدهد و آبش کشیده شود.نمک و فلفل و رب را اضافه کرده باز هم ، هم می زنیم تا سرخ شوند .بعد ظرف را از روی حرارت برداشته صبر می کنیم تا خنک شود.قارچ و فلفل دلمه ای و پنیر پیتزا را اضافه کرده و مخلوط می کنیم .

نان تست را روی ساندویچ ساز چیده و مواد را با رعایت فاصله ی حداقل  یک سانتی  با لبه ی نان روی آن می ریزیم .

یک لایه نان روی آنها گذاشته با توجه به حرارت دستگاه و علاقه ی خودمان بین پنج تا ده دقیقه درب دستگاه را می بندیم  و حرارت می دهیم.

اگر مثل من نان تست کم آوردید سراغ سنگک بروید.