این دستور خمیر بنیه خانم نسرین بهجتی است ولی متاسفانه من هنوز درست نکردم که عکسش را بگذارم .یعنی فعلاً حساسیت بهاره به من اجازه ی سرخ کردن نمی دهد.

دستور خمیر بنیه  نسرین بهجتی برای میگو ... فیله مرغ ... قارچ ... پیاز حلقه ای
مواد لازم ماالشعیر بدون طعم یک لیوان ... تخم مرغ دو عدد ... شیر نصف لیوان ... خمیر مایه 1 قاشق غذاخوری ... بکینگ پودر 1 قاشق غذاخوری ... آردو  نمک و فلفل به اندازه  
    
طرز تهیه : شیر را ولرم می کنیم خمیر مایه را به آن اضافه می کنیم و کنار می گذاریم سپس زرده و سفیده تخم مرغها را جدا می کنیم سفیده را کاملا با همزن می زنیم سپس زرده و ماالشعیر و خمیر مایه را اضافه میکنیم مرحله بعد آرد و بکینگ پودر نمک .فلفل و زعفران را اضافه می کنیم غلظت این خمیر باید به اندازه ماست سفت باشد سپس مایه را یک ساعت در یخچال می گذاریم ... نکته مهم در پخت میگو یا فیله مزه دار کردن آنهاست باید فیله را در یک پیاز خلال درشت یا فقط آب پیاز 2 قاشق آب لیمو یک حبه سیر له شده نمک و فلفل و زعفران چند ساعتی بخوابانیم تا به اصطلاع مزه دارش بکنیم ... و نکته دوم برای سرخ کردن یک کاسه کوچک گود را پر از روغن میکنیم و میگذاریم کاملا داغ شود سپس فیله یا میگو مزه دار شده را ابتدا در خمیر بنیه و سپس در کاسه روغن می اندازیم ...    
یک دستور میگو با خمیر بنیه هم  مژگان امینی اینجا دارد.