نسرین بهجتی چنین گفت:

مواد لازم :

عصاره آب مرغ دو لیوان ... سیر ریز شده یک بوته ... اسفناج نیم کیلم ... گشنیز دویست گرم ... خامه یک استکان ...سه قاشق آرد ذرت

 این سوپ ساده و بسیار خوشمزه است و سریع آماده می شود .
طرز تهیه : سیر را در آب مرغ ریخته سبزیجات را درشت خرد کرده و به سوپ اضافه می کنیم سه قاشق سوپخوری آرد ذرت را با آب سرد حل می کنیم و به سوپ اضافه می کنیم و ده دقیقه بعد فلفل و آبلیمو را اضافه کرده و خامه را موقع سرو سوپ روی سوپ می ریزیم .
با تشکر از نسرین خانم من این شکلی درست کردم و با مینا خوردیم .حالا نمی دانم اصلش چه طوری است.