لازانیای اسفناج را با این روش درست می کردم .

حالا موادش را عوض می کنیم.اگر مشکل اضافه وزن ندارید پیشنهاد می کنم مقدار سس و پنیرش را اضافه کنید.

مواد لازم:

لازانیای گرد یک بسته   نمک و روغن به مقدار دلخواه    پودر آویشن یک قاشق چایخوری

 مواد درونی: گوشت چرخ کرده صد و پنجاه گرم( یا سویای خیس کرده آب کش شده یک لیوان ودرصورت تمایل دو عدد سوسیس خرد شده)    پیاز نگینی تفت داده دو قاشق غذاخوری  قارچ خرد شده یک لیوان    فلفل دلمه ای نگینی خرد شده نصف لیوان   پنیر پیتزای خرد شده نصف لیوان   رب گوجه فرنگی دو قاشق غذا خوری   پنیر پیتزای رنده شده یا ورقه یک لیوان

مواد سس سفید : آرد سفید یک قاشق غذاخوری سرپر  شیر یک لیوان   کره یک قاشق غذاخوری  

مواد سس قرمز : رب گوجه فرنگی ٢ قاشق سوپ خوری  روغن مایع یک قاشق غذاخوری   آب یک استکان

 

طرز تهیه :

گوشت را با پیاز تفت داده رب را اضافه کرده سپس همه مواد را با هم مخلوط می کنیم.

آب را در قابلمه ی بزرگی جوش آورده نمک و روغن به آن اضافه کرده لازا نیا را یکی یکی به آن اضافه کرده می جوشانیم تا نرم شوند.قابلمه را زیر شیر آب سرد گذاشته تا آبش سرد شود.

سس سفید : آرد را با کره تفت می دهیم شیر را اضافه کرده هم زده تا به غلظت خامه برسد در صورت تمایل می شود خامه هم به آن اضافه کرد.

سس قرمز : روغن را در ظرفی ریخته کمی داغ کرده رب را اضافه کرده وهم زده آب را اضافه کرده هم می زنیم و در کف ظرف پیرکس یا هر ظرفی که می خواهیم لازا نیا را در آن درست کنیم پخش می کنیم.

لازانیا ها را یکی از آب سرد درآورده روی آن سس سفید ریخته مواد را ریخته پنیر خرد شده می ریزیم.

 

 لازانیا را پیچیده در ظرف پیرکس چیده روی آن پنیر ریخته و آویشن می پاشیم.

فر یا ماکروفر را از قبل گرم کرده در فر با حرارت متوسط یا ماکروفر ترکیبی گریل و توان متوسط قرار می دهیم تا پنیر برشته شود. نکته اینکه برای جلوگیری از خشک شدن لازانیا یک لیوان آب گوشه ی ماکروفر می گذاریم.