مواد لازم:برنج ۴پیمانه   گوشت گوسفند ۵٠٠گرم   ماست ١ کیلو   زعفران آب کرده ١استکان    نمک و   روغن به مقدار دلخواه    سیب زمینی یک عدد

طرز تهیه:برنج را حداقل ٢ساعت قبل خیس می کنیم.گوشت را کاملا" آب پز کرده  نمک اضافه کرده و می گذاریم تا آب آن به اندازه ی یک پیمانه شود .زعفران را خیس می کنیم.اگر ته چین ترش دوست داشته باشیم ماست را یک ساعت قبل ذر دمای اتاق قرار می دهیم. سیب زمینی را پوست کنده ورقه کرده درآب سرد می گذاریم. آب را جوش آورده نمک به آن اضافه کرده برنج را توی آن می ریزیم تا فقط یک جوش بزندوآن راصاف می کنیم.ته قابلمه را روغن ریخته سیب زمینی ها را می چینیم.نصف بیشتر برنج را ریخته گوشت را روی آن می چینیم.دو قاشق مرباخوری زعفران راروی آن می ریزیم.ماست رابانمک هم زده ویکنواخت کرده یک پیمانه از آن را روی گوشت می ریزیم.بعد به ترتیب آب گوشت بقیه ماست  بقیه زعفران را می ریزیم. درآن را گذاشته حدود ده دقیقه با حرارت متوسط وبعد با حرارت کم غذارا می پزیم تا دم بکشد.