مواد لازم:

نان تست هشت تکه   سینه ی مرغ پخته ی یک هشتم (خرد شده)  سس قرمز به مقدار دلخواه یا چهار قاشق مربا خوری   قارچ ریز چهار عدد( ورقه نازک شده)   درصورت تمایل زیتون خرد شده ی شوری گرفته دو تا چهار عدد   جعفری چهار شاخه   پنیر ورقه دو ورقه

طرز تهیه :  

چهار تکه نان تست را گذاشته سس قرمز را روی آن ریخته مرغ ،  قارچ ، زیتون و  جعفری را روی آن چیده نصف پنیر ورقه( بسته به اندازه ی نان می توان مقدار پنیر را تغییر داد) را روی هرکدام از آنها گذاشته ، نان تست بعدی را می گذاریم.

در ساندویچ ساز را بسته ،بین پنج تا ده دقیقه صبر کرده و ساندویچ را در آورده و میل می کنیم.