نسرین بهجتی

طرز تهیه سالاد آناناس

 مواد لازم : ساقه و کرفس 3 قطعه 10 سانتی     سرکه 2 پیمانه   کمپوت آناناس خرد شده یک پیمانه سس مایونز یک پیمانه    خامه 2 پیمانه   کاهو برای تزیین 6 برگ    نمک و فلفل سیاه به میزان لازم    کنسرو نخود سبز 2 پیمانه    کنسرو ذرت 2 پیمانه    کالباس ریز شده 200 گرم

طرز تهیه :

کرفس را ریز خرد میکنیم و برای ترد شدن نیم ساعت در سرکه بخوابانید بعد از سرکه بیرون بیاورید . آناناس را خرد می کنیم . آنگاه سس مایونز خامه نمک و فلفل را با هم مخلوط می کنیم سپس به ترتیب کرفس آناناس نخود سبز ذرت و کالباس خرذ شده را اضافه می کنید .    برای تزیین می توانید برگهای کاهو را را در دیس بچینید و سپس سالاد آماده را روی برگها کاهو بریزیم . یا به شکل آناناس در سینی می چینیم و با کاهو برایش دم آناناس میگذاریم و رویش را با مغز گردو نصفه تزیین می کنیم .

دوستان من این سالاد تک و زیباست و درضمن بسیار خوشمزه

مژگان :نسرین جان من را ببخش من اندازه ها را رعایت نکردم و با آناناس خام درست کردم.یعنی اصلاً شاگرد خوبی نیستم و نمی توانم دستورات آشپزی را درست و حسابی رعایت کنم .

 

مینا : مامان یه کمی از اون سالادی که کنار ساحل آفریقا درست کردی بهم می دی؟