ریز نکته های نسرین بهجتی
طرز فریز کردن سبزیجات
 برای فریز کردن لوبیا سبز ، کرفس ، کنگر ، باقلا و ذرت از روش بلانچ کردن استفاده می کنیم .
سبزیجات را در یک قابلمه آب جوش ریخته بلافاصله آبکش کرده و در یک ظرف پر از آب یخ ریخته آبکش نموده و بسته بندی کرده و در فریزر می گذاریم .
این روش 3 مزیت دارد :
 1 -حفظ رنگ سبزیجات
 2 -حفظ ویتامین موجود در سبزیجات  
 3 -جلوگیری از دیر پز شدن سبزیجات
چند نکته در مورد شستن طبخ و نگهداری قارچ
 1-برای شستن قارچ از آب نمک و کمی سرکه استفاده میکنیم تمام لکه های سیاه قارچ از بین می رود.
 2 - برای پخت قارچ حتما چند قطره آب لیمو به قارچها اضافه میکنیم و با حرارت بالا با کمی روغن و کره تفت می دهیم تا آب پس ندهد
 3- برای نگهداری قارچ در یخچال آب نمک و کمی آب لیمو را در قابلمه جوش می آوریم قارچها را به مدت 5 دقیقه در قابلمه می جوشانیم و با همان آب در شیشه یا ظرف در بسته به مدت 3 هفته در یخچال به صورت کنسرو می توانیم نگه داری کنیم .
ممنون نسرین جان