مواد لازم :به یک کیلو   شکر یک کیلو تا یک ونیم کیلو

طرز تهیه :نوع ظرف در پختن این نوع مربا بسیار تاثیر دارد.بهترین رنگ مربا با ظرف مسی(البته سفید شده) بعد لعابی و استیل و...به دست می آید.                    کرکهای روی به را بادستمال پاک کرده به را می شوییم.اگر به کوچک باشدبه شکل پر های پرتقال برش داده واگر بزرگ باشد ابتدا به را یک برش عرضی داده بعدبرش طولی می دهیم.هر برش به باید به اندازه یک لقمه معمولی باشد.به را با آب می پزیم (اگرمربای سفت دوست داریم کمتر ونرم بر عکس)ظرف را روی حرارت کم گذاشته کم کم شکر را اضافه می کنیم هر بار شکر قبلی بایدحل شده باشد.در ظرف را می گذاریم حدود ده ساعت آرام آرام با حرارت بسیار کم مربا را می پزیم هرچه زمان پخت بیشتر باشد  مربا پررنگ تر می شود.