مزیت این مرغ بریان بدون پوست بودن آن است .

مواد لازم یک مرغ متوسط   یک پیاز متوسط   نمک به مقدار دلخواه  روغن برای چرب کردن کف تابه حدود یک قاشق مربا خوری  زغفران آب کرده یک قاشق غذا خوری

از روز قبل مرغ را پوست کنده پیاز خرد شده و نمک را به آن می مالیم.کف تابه را چرب کرده مرغ را توی تابه گذاشته و فشار می دهیم تا در تابه بسته شود .

ابتدا روی حرارت متوسط گذاشته به فاصله ی پنچ دقیقه پنج دقیقه مرغ را دو سه بار زیر و رو می کنیم تا رنگ گوشت مرغ تغییر کند.زعفران را به دو روی مرغ مالیده، سپس شعله پخش کن را روی حرارت ملایم گذاشته و تابه را روی آن می گذاریم وقتی یک روی مرغ برشته شد مرغ را برگردانده تا روی دیگرش هم برشته شود.یک بار دیگر این کار را انجام می دهیم.تا دو روی مرغ به مقدار دلخواه برشته شود.

مرغ بریان بدون پوست