مواد لازم :

 

بلغور گندم نصف لیوان    برنج دو قاشق غذا خوری    کدو خرد شده یک لیوان   عدس نصف لیوان   پیاز متوسط یک عدد   روغن یا کره دو قاشق غذا خوری    نمک به مقدار دلخواه   کشک به مقدار دلخواه    سیر دو یا سه حبه    نعنا خشک کمی

طرز تهیه :

بلغور، برنج و عدس را هرکدام جداگانه شسته و با آب خیس می کنیم.

پیاز را نگینی خرد کرده با بلغور و آب و یک قاشق روغن نیم پز می کنیم .

برنج و عدس را اضافه کرده ، در صورت لزوم آب هم اضافه کرده و با حرارت ملایم  کاملاً می پزیم .

نمک و کدو را به سایر مواد اضافه کرده نیم ساعت بعد آش را کشیده روی آن یک قاشق کره را ریخته کشک و سیر خرد شده و کمی نعنای خشک می ریزیم .

با تشکر از عمه ی سپهر ومینا