مربای زرشک تازه (نسرین بهجتی)
این روزها فصل زرشک تازه است اگر می خواهید یک مربای تک منحصر بفرد روی میز صبحانه شما باشد حتما پخت این مربا را تجربه کنید.
 نیم کیلو زرشک را از ساقه های پر از خار جدا کنید و با آب سرد بشویید . سپس یک کیلو شکر را با یک لیوان آب و یک استکان گلاب و 5 عدد هل روی شعله ملایم قوام بیاورید  و زرشکها را داخل شکر قوام آمده می ریزیم فقط 10 دقیقه  آرام بجوشد مربا حاضر است .
 اما فوت آخر من یک استکان خلال بادام و یک استکان خلال پسته را بعد از سرد شدن مربا در قابلمه می ریزیم و در مربا مخلوط می کنم .
 این مربا بسیار زیبا و خوشمزه است و شما می توانید به عنوان دسر هم استفاده کنید.

 

مربای زرشک خشک (مژگان)