این روایت نسرین بهجتی

طرز پخت آش گشنیز مخصوص سرما خوردگی

نصف مرغ + یک لیوان برنج + نیم کیلو شلغم + 250 گرم کدو سبز خرد شده را به مدت یک ساعت با شعله کم می پزیم سپس 700 گرم گشنیز و جعفری خرد شده را به مدت فقط ده دقیقه به مواد آش اضافه می کنیم ... آش حاضر است  .

روایت من:

برنج یک لیوان    عدس نصف لیوان    آب گوشت یا قلم چهار لیوان   (یا دویست گرم ماهیچه ی آب پز)   گشنیز و جعفری شسته و خرد شده نیم کیلو   نمک به مقدار لازم

عدس را با آب پخته برنج را به آن اضافه کرده تا هردو بپزند سپس آب گوشت یا گوشت پخته و سبزی ونمک را اضافه کرده وقتی سبزی ها هم پختند با لیموی تازه میل می کنیم.