این روایت نسرین خانم بهجتی
طرز پخت مرغ مجلسی بی نهایت خوشمزه 
 یک عد مرغ را با پوست چهار قسمت تقسیم می کنیم ... با برس آب زعفران به روی مرغها می کشیم ... مرغها را سرخ می کنیم ... یک پیاز بزرگ را نگینی خرد می کنیم مرغها را با نمک و کمی زعفران و کمی آب به مدت نیم ساعت به روی اجاق می گذاریم تا مرغها پخته و کاملا آب مرغ تمام شود ... مرحله دوم و مهمترین نکته سس مرغ است ... دو عد پیاز بزرگ را نگیینی خرد میکنیم در ماهیتابه سرخ می کنیم دو قاشق رب و نصف استکان کوچک آب لیمو و یک قاشق آب زعفران را به آن اضافه می کنیم ... یک سوم سس را 5 دقیقه قبل از برداشتن مرغ از روی اجاق درون قابلمه می ریزیم و بقیه سس را روی دیس موقع کشیدن می ریزیم  ... برای دور چین و تزیین مرغها از سیب زمینی سرخ شده هویج  و گل کلم آب پز می توانیم استفاده کنیم .
 این هم روایت خودم