مواد لازم :گوشت مرغ له یا چرخ شده  دویست و پنجاه گرم    پیاز متوسط یک عدد    آرد سوخاری صدگرم   آرد سفید پنجاه گرم    فلفل دلمه ای کوچک یک عدد   شیر نصف استکان   نمک وفلفل سیاه به مقدار دلخواه

طرز تهیه :فلفل دلمه ای وپیاز را رنده ریز می کنیم.همه ی مواد بالا را باهم مخلوط کرده آنقدر ورز می دهیم که مواد یکنواخت شوند.ته ماهی تابه راچرب کرده مواد بالا را به شکل مستطیل یا دایره در تابه می چینیم . در ظرف را می گذاریم پنج دقیقه حرارت را زیادکرده سپس کم می کنیم وقتی یک طرفشان برشته شد پشت و رو شان  می کنیم.هر وقت طرف دیگر هم برشته شد غذا آماده است.


کباب مرغ