این یک غذای راحت است که هم با نان خورده می شود هم با برنج.

ادامه مطلب


 مواد لازم : برای هر نفر چهار تا پنج بازوی مرغ کافی است .البته بستگی به نفرش دارد.

بازوی مرغ پوست کنده ده عدد    پیاز متوسط خرد شده یک عدد   نمک و ادویه ( فلفل سیاه، قرمز و سفید  زنجبیل   پودر سیر    زعفران یا زرد چوبه  ) به مقدار دلخواه   آرد سوخاری به مقدار لازم (حدود یک پیمانه)   روغن برای سرخ کردن

 طرز تهیه : مواد را با هم مخلوط کرده دو الی سه ساعت در یخچال می گذاریم.سپس با کارد وچنگال گوشت را تا نزدیک غضروف پایین می کشیم.

 

سپس در آرد سوخاری می غلطانیم.

در روغن سرخ می کنیم.