ادامه مطلب


 

 

 

مواد لازم :

میگو یک پیمانه  گوشت ران گوسفند یا گوساله بدون چربی به قد واندازه ی میگو ها خلال شده یک پیمانه   سینه ی مرغ به قد واندازه ی میگوها خلال شده یک پیمانه قارچ ورقه شده یک پیمانه    پیاز درشت خلال شده یک پپمانه سیب زمینی متوسط خلال و سرخ  شده دو عدد   روغن دو قاشق سوپخوری   نمک وفلفل به مقدار دلخواه   آب لیمو یک قاشق غذاخوری  سس مایونز نصف پیمانه یا به مقدار دلخواه   لیمو ترش ، گوجه فرنگی و جعفری برای تزیین

روغن را در تابه ی بزرگی ریخته حرارت را زیاد کرده گوشت گوساله را اضافه کرده تفت داده تا رنگش عوض شود و به ترتیب سینه ی مرغ وپیاز و میگو را  یکی یکی ریخته و سریع تفت می دهیم  تا رنگشان عوض شود،نمک و فلفل را می ریزیم. اگر به هر کدام از گوشت ها علاقه ندارید گوشت دیگری را جای گزینش کنید. میگو نباید بیشتر از ده دقیقه سرخ شود چون سفت می شود.قارچ را اضافه کره وبا حرارت زیادسرخ می کنیم تا آب نیاندازد.حرارت را خاموش کرده کمی صبر می کنیم تا غذا کمی خنک شود( بخارش تمام شود) مایونز و آب لیمو را اضافه کرده هم زده با سیب زمینی و گوجه فرنگی و جعفری تزیین می کنیم.