موادلازم :ماهی پاک شده(شیر یا هر ماهی گوشتی دیگر)یک کیلو    سبزی (گشنیزو شنبلیله به نسبت دو به یک)یک کیلو   تمبرهندی  یک بسته   خیس شده در آب    پیاز یک عددبرزگ   سیر دوبوته   فلفل قرمز به مقداردلخواه   زردچوبه کمی

طرز تهیه:     پیاز را خلال ریز کرده سرخ می کنیم سپس سیر له شده را به پیاز اضافه کرده وسرخ می کنیم (فقط طلایی شوند) زرد چوبه رااضافه می کنیم.سبزی را تاحد امکان ریز خرد کرده باپیاز وسیر وروغن زیاد خیلی سرخ می کنیم.ماهی پوست گرفته ی تکه شده را(نمک نمی زنیم چون بعضی از تمبر هندی ها خیلی شور هستند.)وسط سبزی ها  به آرامی سرخ می کنیم .وقتی دو طرف ماهی سرخ شدفلفل قرمزرااضافه می کنیم.تمبر هندی خیس شده را صاف کرده آب آن رابه ماهی و سبزی اضافه کرده تا روی سبزی را بگیرد .زیر ظرف راکم کرده تا یواش یواش بجوشد وجا بیافتد .حالا اگر نمکش کم بود به آن نمک اضافه می کنیم .کمی که جوشید آماده است .این غذا با پلو مصرف می شود.