مواد لازم :میگو کوچک نیم کیلو   برنج دو لیوان   عدس یک استکان    پیاز متوسط دو عدد   سیب زمینی متوسط یک عدد    کشمش پلویی یک استکان    نمک به مقدار   دل خواه    زرد چوبه کمی   ادویه پلویی یادارچین  به مقدار دل خواه  زعفران آب کرده یک قاشق غذا خوری

طرز تهیه :برنج راخیس می کنیم .میگوها را تمیز کرده روده پشتی آن را در می آوریم نمک می پاشیم کنار می گذاریم .عدس را با آب می پزیم.کشمش راتمیز کرده می شوییم در صافی می گذاریم تا آبش برود.  پیازراخلال کرده طلایی سرخ می کنیم  زرد چوبه می زنیم نصف آن را بر می داریم. میگو را کاملا می شوییم باز نمک میزنیم. باپیازکمی تفت می دهیم .آب را جوش آورده نمک می ریزیم برنج رادر آن ریخته وقتی جوشید وقد کشید وزیر دندان صدا نکرد عدس را اضافه کرده وباهم صاف می کنیم.ته قابله روغن می ریزیم سیب زمینی ورقه شده رامی چینیم نصف  برنج وعدس رامی ریزیم.  پیاز ومیگو راروی آن پخش می کنیم ادویه پلویی وزعفران را را اضافه کرده بقیه برنج رااضافه می کنیم .  در قابلمه را می گذاریم با شعله متوسط ده دقیقه داغ شود نصف استکان آب اضافه می کنیم چند  دقیقه بعد وقتی بخار افتاد. زیر آن را  کم می کنیم تا دم بکشد.موقع کشیدن پلو را مخلوط می کنیم.ته دیگ سیب زمینی  را دور ظرف می چینیم. کشمش راتفت می دهیم بابقیه پیاز داغ روی ظرف پلو می ریزیم.می توانیم کمی زعفران هم روی آن بریزیم.


عدس پلو بامیگو