مواد لازم : پوست هندوانه : ١ هندوانه متوسط       آهک خالص: ٣ قاشق غذاخوری شکر :هم وزن پوست هندوانه   هل :۴ دانه       آب لیمو :٢ قاشق غذا خوری

طرز تهیه: ابتدا قسمت سفید پوست هندوانه را جدا نموده خلال می کنیم یا با قالب فلزی شکل می دهیم .آهک را در یک ظرف کوچک آب حل کرده و می گذاریم تا ته نشین شود .خلال های پوست را در یک ظرف آب ریخته آب آهک زلال شده را به خلال ها اضافه می کنیم .بیست وچهار ساعت خلال ها را در آب آهک نگه می داریم تا سفت شوند .با دست کش خلال ها را در صافی ریخته ودست می مالیم تا آهک روی آن ها شسته شود .ده دقیقه در آب می جوشانیم .خلال ها را صاف کرده و مجددا"می شوییم .شکر را قوام آورده پوست هندوانه هارا در آن می ریزیم تا بجوشد و جا بیافتد .  دانه های هل را در آورده و به مربا اضافه می کنیم .یک تا دو قاشق آب لیمو اضافه کرده بعد از چند بار جوش زدن زیرش را خاموش می کنیم.