ادامه مطلب


مواد لازم :برنج چهار پیمانه    تخم مرغ دو عدد    ماست دوقاشق سوپخوری    زعفران آب زده نصف استکان    نمک و روغن به مقدار دلخواه  زرشک یک لیوان   کره یک قاشق غذا خوری   شکر دو قاشق غذا خوری

برنج را شسته با آب ونمک از دو ساعت قبل خیس می کنیم .زرشک را هم چند بار به دقت شسته تا شن وریگ نداشته باشد ،در صافی می گذاریم تا آبش برود.وقتی آبش رفت با شکر وکره مخلوط کرده در دمای آشپزخانه قرار می دهیم.

آب را جوش آورده نمک ریخته برنج را در آن می ریزیم وقتی که جوشید قبل از اینکه مغزش کاملا" نرم شود آبکش می کنیم .در یک کاسه تخم مرغ ونمک را همزده تا زرده کاملا" باز شود ماست و نصف زعفران را هم با مخلوط می کنیم.روغن را در کف قابلمه ی تفلون ریخته به ضخامت پنج سانتیمتر برنج می ریزیم ومایع تخم مرغی را روی آن پخش می کنیم تا همه ی برنج ها به آن آغشته شوند.بقیه برنج ها را روی آن ریخته و باقی مانده زعفران را هم روی آن می ریزیم.حرارت را کم کرده ودر قابلمه را می گذاریم تا  بخار کند سپس زیر قابلمه شعله پخش کن گذاشته تا پلو دم بکشد.وقتی دم کشید از روی حرارت بر می داریم وپنج دقیقه صبر می کنیم .در این فاصله زرشک وشکر وکره را با حرارت ملایم تفت می دهیم .پلو را روی دیس گردی برمی گردانیم.و کمی در آن شکاف ایجاد می کنیم(یا اگر داشت ترک خودش را عمیق تر می کنیم) در لابلای شکاف ها زرشک می ریزیم.

این پلو را با گوشت یا مرغ پخته میل می کنیم.