طرز تهیه در ادامه ی مطلبنیشخند


مواد لازم:ژله ی قرمز (توت فرنگی، تمشک، انار و یا ...)دوبسته   آب جوش وآب سرد به مقداری که روی بسته ها نوشته شده(دولیوان آب جوش دولیوان آب سردبرای دوبسته)   پاستیل نیمرو ده عدد

طرز تهیه:دوبسته پودر ژله را طبق دستور روی جعبه (ابتدا در آب جوش وسپس درآب سرد حل می کنیم)در آب حل کرده در یخچال گذاشته تا به اندازه ی سفیده ی تخم مرغ سفت شود.در یک تابه ی متوسط هشت تا ازپاستیل ها را پشت رو چیده ژله ی نیم بند را روی آن می ریزیم وصبر می کنیم تا سفت شود.تابه را روی بخار آب گرفته تا ژله به راحتی جا شود.با یک کفگیر ژله را به صورت نامرتب تکه تکه کرده به صورتی که تخم مرغها روباشند در ظرفی می ریزیم.دوتا پاستیل باقی مانده را هم روی ژله می گذاریم.