مواد لازم (مایع گوشتی ): سینه ی مرغ یک عدد گوشت چرخ کرده 150 گرم    پیاز یک عدد   فلفل دلمه ای یک عدد قارچ سیصد گرم    رب گوجه فرنگی یک قاشق سوپخوری   زعفران  آب کرده دو قاشق غذا خوری    نمک وفلفل و زردچوبه به مقدار دلخواه   پنیر پیتزا رنده شده پانصد گرم    روغن به مقدار لازم

  مواد سس روی خمیر:گوجه فرنگی متوسط  شش عدد   رب گوجه یک قاشق سوپخوری   پودر آویشن یک قاشق چایخوری   روغن یک قاشق غذا خوری   خامه دو قاشق غذا خوری نمک به مقدار دلخواه

مواد لازم:(خمیر)

مایه خمیریک ونیم قاشق غذاخوری   شکردو قاشق غذاخوری   تخم مرغ سه عدد   روغن نصف لیوان   آرد به میزان لازم    نمک نصف قاشق چایخوری   بیگینگ پودر یک قاشق مربا خوری

 

بقیه در ادامه مطلب


طرز تهیه خمیر  :مایه خمیر را درسه چهارم استکان آب ولرم حل کرده و نیمی از شکر را اضافه نموده و منتظر بمانید تا خمیر کف کند.سپس تخم مرغ ها را با روغن بقیه شکر ومایه خمیر در ظرف گودی بریزید و مخلوط کنید .آرد وبیکینگ پودر را مرحله به مرحله اضافه نمایید تا زمانی که خمیر به دست نچسبد سپس یک حوله تمیز را روی ظرف بکشید و خمیر رادر جایی نسبتا"گرم به مدت سه ربع ساعت استراحت دهید تا حجم خمیر دو برابر شود سپس روی نایلون را آرد پاشی نموده و خمیر را به کمترین ضخامتی که می توانید مثلا" یک سانتی متر پهن کرده توی  سینی فر کاغذ روغنی پهن کنید و خمیر را روی آن برگردانید.یا اینکه خمیر را با دست روی کاغذ روغنی باز کنید.

فر را روشن کرده تا داغ شود.

زمانی که خمیر را استراحت می دهیم مواد روی پیتزا را آماده می کنیم.

طرز تهیه :پیاز ومرغ را نگینی خرد کرده(با قطرپنج سانتیمتر)با زعفران ونمک مخلوط می کنیم. کمی از این دو را برای روی پیتزا بر می داریم.یک قاشق روغن را در تابه ریخته  گوشت چرخ کرده را در آن تفت می دهیم ادویه ونمک را اضافه کرده حرارت را زیاد کرده پیاز ومرغ را به آن اضافه کرده تفت داده رب را هم با آنها تفت می دهیم.

طرز تهیه سس:گوجه فرنگی را رنده کرده با روغن می جوشانیم تا آبش تقریبا" تمام شود  رب ونمک  را اضافه کرده تفت می دهیم. بعد از اینکه سرد شد خامه وپودر آویشن را با آن مخلوط می کنیم.

روی خمیر باز شده سس را یکنواخت پخش کرده و مایع گوشتی را هم روی آن پخش کرده نصف پنیر را ریخته فلفل دلمه ای نگینی خرد شده وقارچ ورقه شده را روی آن پخش می کنیم .پیاز و مرغ خرد شده را برای تزیین در چند جای پیتزا می چینیم  بقیه ی پنیر را روی آن می پاشیم.پیتزا را در فر داغ شده با حرارت کمی بیشتر از متوسط در طبقه ی وسط فر قرار داده (حدود بیست  الی سی دقیقه )صبر می کنیم تا خمیر پف کرده ودور آن طلایی شده و پنیر کاملا" آب شود.گریل را روشن کرده  (حدود ده الی پانزده دقیقه)تا روی پیتزا نیز برشته شود.در هر حال باید مرتب پیتزا را چک کنیم که روی آن نسوزد چون حرارت گریل ها معمولا" قابل تنظیم نیست و با هم فرق دارند.