این مربا هم شبیه  مربای خیار است .

مواد لازم :ترب تازه سفت  خرد شده  یک لیوان   آهک یک قاشق غذا خوری     شکر یک لیوان ونیم   آب برای شربت یک لیوان   گلاب یک قاشق سوپخوری  آب لیمو یک قاشق سوپخوری

طرز تهیه : آهک را فبلا" در یک کاسه آب سرد حل کرده می گذاریم ته نشین شود پوست ترب را گرفته،آن را خلال کرده یا به هر شکل که دوست داریم برش داده در آب سرد می ریزیم. ،حالا آب زلال آن را روی خلال ها ریخته دوازده ساعت یا بیشتر صبر می کنیم تا کاملا" ترد شوند ،خلالهارا با آب سرد شسته با دستکش روی آنها را دست می مالیم تا آهک رویشان برود .آب راجوش آورده پنج دقیقه تربها را توی آن می جوشانیم.دوباره آن ها را با آب سرد شسته شش ساعت در آب سرد می گذاریم وباز هم می شوییم بعد در صافی ریخته تا آبشان برود.شکر وآب را جوشانده تا قوام بیاید ترب ها را توی آن ریخته آرام آرام می جوشانیم تا دوباره قوام بیاید و تربها شفاف شوند گلاب وآب لیمو را ریخته چند جوش که زد حرارت را خاموش می کنیم.