دستور این ترشی را می نویسم که یک وقت فکر نکنید امور آشپزخانه را رها کرده و به کارهای دیگر مشغول شده ام در ضمن این ترشی را از جاری ام یاد گرفته ام،او هم در اتوبوس از یک خانمی . واقعا" اتوبوس ومترو محل خوبی برای آموزش می باشند.

مواد لازم:مغز بادام ،گردو ،پسته ،فندق از هر کدام نصف لیوان     سبزی معطر:ریحان مرزه ،ترخان ،گشنیز خرد شده روی هم نصف لیوان    نمک وسرکه به مقدار لازم

طرز تهیه :روی مغز ها آب جوش می ریزیم و ده الی دوازده ساعت صبر می کنیم تا پوستشان جدا شود وقتی پوستشان را گرفتیم آنها را شسته ومی گذاریم خشک شوند.سبزیجات خرد شده را روی پارچه پهن کرده تا رطوبتش برود سپس با مغز های پوست گرفته شده مخلوط کرده در شیشه ریخته سرکه ونمک می ریزیم تا روی آنها را بگیرد.ممکن است سرکه به خورد ترشی برود روزهای بعد به آن سرکه اضافه می کنیم.

 ترشی چهار مغز

اینجا من مغز تخمه ی کدو وآفتابگردان را هم اضافه کرده ام.