راستش آنقدر بچه ها ساندویچ مرغ، ساندویچ مرغ می کنند که هر کس می شنود فکر می کند یک غذای جدید و... است.سپهر  که این را به سوسیس وکالباس ترجیح می دهدحالا من دستورش را می نویسم که هر کی شنید ودوست داشت درست کند.

مواد لازم :سینه ی مرغ  یک عدد   پیاز متوسط یک عدد   ادویه فلفل ولیمو، فلفل سفید ،زنجبیل وکلا"هر ادویه ای که دوست داریدورنگ مرغ راعوض نمی کند ونمک به مقدار دلخواه   سیر درصورت تمایل یک حبه     نان باگت متوسط چهار عدد   کاهو چهار برگ   خیار شور متوسط دو عدد    گوجه فرنگی متوسط یک عدد   سس سفید چهار قاشق مربا خوری

طرز تهیه : قبل از هر چیز بگویم برای تهیه ی این ساندویچ سعی می کنم از مرغ گرم ویخ نزده استفاده کنم وبه جز سینه ی مرغ ، تمام قسمتهایی که فکر می کنم بچه های حوصله ی خوردنش را با برنج ندارند مثل گردن و...درقابلمه ریخته نمک وادویه هم اضافه کرده پیاز راپوست گرفته چهار تکه کرده (گاهی با یک حبه سیر) وآب دوبرابر حجم مرغ وحرارت کم به مدت طولانی می پزم .به طوری که گوشت مرغ حسابی نرم شود.چون یکی از دلایلی که بچه ها خوردن گوشت را دوست ندارند سفتی وریش ریش بودن آن است.وقتی مرغ پخت، گوشتش را جدا کرده ،نان باگت ها را شکاف طولی داده ،داخل هر کدام یک  قاشق سس سفید مالیده گوشت را قرارداده،خیار شور وگوجه فرنگی نازک بریده شده و برگ کاهوی درشت خرد شده می گذاریم.اگر نیم ساعت جلوتر درست کنیم بهتر است.