مواد لازم :مرغ تکه شده به اندازه ی کف تابه   پیاز یک عدد   زعفران آب کرده یک قاشق چایخوری  نمک فلفل سیاه به مقدار دلخواه     روغن درصورت تمایل یک قاشق مربا خوری

طرز تهیه :کف ماهیتابه را چرب کرده مرغ را توی آن می چینیم .نمک و فلفل وعفران را اضافه کرده در ماهیتابه را بسته ابتدا پنج دقیقه حرارت را زیاد کرده سپس حرارت را کم کرده شعله پخش کن می گذاریم .وقتی آب مرغ کشیده شد یا ماهیتابه را بر می گردانیم یا قطعات مرغ را پشت ورو می کنیم.باحرارت کم می پزیزیم تا روی دوم برشته شود.برای دومین بار مرغها یا ماهیتابه را بر می گردانیم.وقتی روی اول هم برشته شد حرارت را خاموش می کنیم.