منظور از تابه ی رژیمی همان تابه های در دار است که درشان چفت می شود و به آنها بدون روغن هم می گویند.

مواد لازم :ماهی بدون پوست واگر شد بدون استخوان هفت صد وپنجاه گرم (مقدار ماهی به اندازه ای باشد که از کف ماهی تابه بیشتر نشود.)    سبزی (گشنیز و شنبلیله )خرد شده یک لیوان    پیاز یک عدد   سیر یک بته   گردو خرد شده یک استکان   رب انار پنج قاشق غذاخوری   آب لیمو دو قاشق غذاخوری   سس سویا یک قاشق غذا خوری    نمک زردچوبه فلفل سیاه ، قرمز  وسفید به مقدار دلخواه ( من روی هم یک قاشق مرباخوری ریختم)    روغن به مقدار دلخواه

طرز تهیه سس :پیاز را خلال کرده تفت داده سیر را پوست کنده له کرده تفت داده ادویه را اضافه می کنیم . گردو راکمی تفت داده سبزی خرد شده را هم تفت داده سس سویا ، رب انار و آب لیمو (اگر رب انار ترش نبود) را اضافه کرده وتفت می دهیم.

کف تابه را چرب کرده ماهی ها را در آن چیده در تابه را محکم بسته تا رنگ آن ها عوض شود .ماهی ها را برگردانده باقاشق سس را روی آنها گذاشته در تابه را بسته تا آب ماهی کشیده شده وکمی برشته شود .