این آش بسیار خوشمزه ای است که تویسرکانی ها با توجه به منابع وذخایربسیار زیاد گردو خوشمزهکه در اختیار دارند .درست می کنند.

مواد لازم:بلغور گندم یک لیوان    مغزگردو یک لیوان   سماق خوشه ای در آب خیسانده به مقدار دلخواه(من یک لیوان خشک در دو لیوان آب)   چغندر پخته(لبو)ی بزرگ یک عدد

مواد تزیین:مغز گردوی نصف شده پنج عدد   پیاز داغ دو قاشق سوپخوری

طرز تهیه:بلغور را دوساعت قبل خیس کرده سپس با آب می پزیم.چغندر پخته را رنده کرده وبه بلغور اضافه می کنیم .در حالی که یه آرامی می جوشند مغزگردوی کوبیده شده (به اندازه ی  دانه های بلغور)ولی له نشده را اضافه کرده باز هم باحرارت کم ده دقیقه می پزیم حالا آب سماق را گرفته وبه آن اضافه می کنیم ومی گذاریم آش جا بیفتد.در صورتی که آش ترش تر دوست داشته باشیم آب سماق بیشتری اضافه می کنیم.آش را کشیده روی آن را تزیین می کنیم.