موادلازم:سیب زمینی کوچک 5عدد   کره(یا روغن زیتون) یک قاشق غذاخوری    جعفری خشک خردشده نصف قاشق چایخوری   نمک به مقدار لازم

طرز تهیه :سیب زمینی را با آب ونمک آب پز کرده ولی له نشود اگر کمی سفت باشد اشکالی ندارد.پوست آن را گرفته کره را در تابه ریخته سیب زمینی را در آن ریخته باحرارت بسیار کم آرام آرام طلایی می کنیم.جعفری را ریخته و هم می زنیم به مقدار دلخواه نمک اضافه می کنیم .از این سیب زمینی  می توان برای تزیین خوراکها  استفاده کرد.

به عنوان یک غذای ساده هم می شود استفاده کرد.(من هر وقت کم می آورم از این سیب زمینی ها درست می کنم.)

این سیب زمینی ها را درسته درتابه می اندازیم مگر اینکه ریز نباشند.که فقط یک یا دو برش طولی می دهیم.