این آش قبلا" غذای ولیمه ی حج وعروسی در صالح آباد همدان بوده برای همین به آن توی آشه می گویند.

مواد لازم : گوشت دویست وپنجاه گرم چرخ کرده  یا چهار صد گرم گوشت گوسفندی با استخوان   پیاز خام متوسط یک عدد   نخود پنج قاشق غذاخوری   کشک یک لیوان ونیم   پیاز داغ پنج قاشق غذا خوری     برنج نیم لیوان   نمک به مقدار لازم

طرز تهیه :نخود را از شب قبل خیس کرده با گوشت استخوان دار وپیاز  می پزیم.(یا در صورت استفاده از گوشت چرخ کرده با پیاز رنده شده ونمک ورز می دهیم ،کله گنجشکی درست کرده تفت داده بعد از پختن نخود به آن اضافه می کنیم.)برنج را شسته وبه آن اضافه می کنیم.با آب زیادمی پزیم این آش باید رقیق باشد.بعد از نرم شدن برنج کشک را اضافه کرده با حرارت ملایم هم زده ومی جوشانیم،نمکش را چشیده اندازه می کنیم .آش را کشیده وروی آن پیاز داغ می ریزیم.