مواد لازم: نخود سه قاشق غذاخوری   لوبیا سه قاشق غذاخوری   عدس سه  قاشق غذاخوری   سبزی آش (تره، جعفری ،گشنیزو اسفناج یا برگ چغندر و در صورت تمایل شوید )نیم کیلو   در صورت تمایل یک لیوان آب مرغ یا گوشت    رشته ی آشی صد و پنجاه گرم یا یک لیوان ونیم   کشک یک دوم لیوان    پیازداغ سه قاشق غذاخوری 

 مواد تزیینی:کشک یک دوم لیوان  پیاز داغ سه قاشق غذاخوری(به جز مقادیر بالا)  نعناع داغ وسیرداغ هرکدام سه قاشق غذاخوری   زعفران آب کرده یک قاشق سوپخوری   در صورت تمایل گوشت چرخ کرده سرخ شده سه قاشق غذاخوری

 اگر کشک پاستوریزه نیست حتما" آن را بیست دقیقه با حرارت ملایم در ظرف دیواره بلند بجوشانید.

طرز تهیه :نخود ولوبیا را از شب قبل خیس کرده آبش را عوض کرده می پزیم.ابتدا عدس پانزده دقیقه بعد سبزی وسه قاشق پیاز داغ  را اضافه کرده می پزیم .آب گوشت را ریخته جوش که آمد رشته را اضافه می کنیم چند دقیقه قبل از اینکه رشته کاملا" بپزدنصف لیوان کشک را ریخته و هم می زنیم وقتی رشته هم پخت حرارت را خاموش کرده وآش را می کشیم.این آش نباید زیاد غلیظ باشد .ابتدا نصف لیوان کشک سپس زعفران(در صورت تمایل)را روی ظرف ریخته و با بقیه مواد آش را تزیین می کنیم.