این آش را بهار با سبزیجات صحرایی مثل گیلاقی و قازیاقی وگلین بارماقی و...می پزند.

مواد لازم :بلغور یک لیوان   اسفناج یک کیلو (در صورت امکان از سبزیجات صحرایی به همین مقدار یا نصف اسفناج نصف سبزی )   نخود ولوبیا هر کدام سه قاشق غذاخوری    دوغ محلی شش لیوان   پیاز داغ شش قاشق غذا خوری    سیر داغ ونعناع داغ هر کدام سه قاشق  

طرز تهیه :نخود ولوبیا را از شب قبل خیس کرده می پزیم بلغور را که از شش ساعت قبل خیسانده ایم اضافه کرده نیم پز که شد سبزیجات صحرایی را اضافه می کنیم (کمی دیر تر از سبزی های معمولی می پزند.)وقتی بلغور هم پخت اسفناج را اضافه کرده ،کم کم دوغ را که قبلا"در آشپزخانه گذاشتیم تا به دمای معمولی برسد به آش اضافه می کنیم ومرتب هم می زنیم تا جوش بیاید و غلظت آش را بدست آورد اگر غلظتش زیاد شد دوغ اضافه می کنیم و هم می زنیم.آش را کشیده روی آن پیاز داغ وسیر داغ ونعناع داغ ودر صورت تمایل گوشت چرخ کرده ی سرخ شده می ریزیم .

همراه این آش حلوا می خورند.