این هم یک نوع آش دوغ دیگر باز هم از صالح آباد همدان و البته ادامه دارد...

مواد لازم:رشته ی آشی یک لیوان   ماست سه لیوان   اسفناج نیم کیلو   پیاز داغ چهار قاشق غذاخوری   سیرداغ ونعناع داغ هر کدام دو قاشق غذاخوری

طرز تهیه : اسفناج راشسته خرد کرده با سه لیوان آب می پزیم. ماست را از یک ساعت قبل در دمای آشپزخانه قرارداده با یک قاشق مربا خوری نمک هم زده یک نواخت کرده ،به رشته واسفناج اضافه می کنیم.آرام آرام هم می زنیم تا جوش بیاید ده دقیقه با در بسته روی حرارت کم قرار می دهیم.آش را کشیده سیر داغ ونعنا داغ وپیاز داغ روی آن می ریزیم.

در صورت تمایل می توانید نخود پخته هم به این آش اضافه کنید.

من فلفل سیاه وسفید وقرمز هم اضافه کردم.