دستور اصلی این دسر را یکی از دوستان داده ولی من کمی تغییر دادم.

مواد لازم :شیر نصف لیوان    ماست خامه ای غلیظ یک ونیم لیوان   وانیل یک چهارم قاشق چایخوری   پودر ژلاتین سه قاشق مرباخوری   شکر نصف لیوان   کمپوت آناناس یا توت فرنگی تازه 200گرم

طرز تهیه : پودر ژلاتین را با یک استکان آب سرد مخلوط نموده دو قاشق غذاخوری آب جوش به آن افزوده روی درب کتری (با روش بن ماری )قرار می دهیم تا ذرات ژلاتین کاملا"حل شوند.شیر را همراه با شکر وماست و وانیل مخلوط کرده تا شکر در آن حل شود . با همزن می زنیم تا یکنواخت شود.ژلاتین را از روی بخار آب برداشته در مخلوط ریخته با همزن فوری هم می زنیم تا کاملا"مخلوط شود.تکه های میوه ی خرد شده را اضافه کرده در ظرف دسر ریخته در یخچال به مدت 3الی 4 ساعت قرار دهید تا کرم بسته شود و رویش را با خامه ومیوه تزیین نمایید.