از زمانی که کدو به بازار می آمد تا نزدیکی های عید سفره های مهمانی همدان حلقه های کدو ی پخته شده در بشقاب های کوچک دیده می شد .

موادلازم:گردن کدو رشتی(متوسط) 1عدد   روغن به مقدار لازم(2قاشق سوپخوری)   شیره ی انگوریا شکر به مقدار لازم(نصف لیوان)   دارچین به مقدار دلخواه

طرز تهیه : کدو ی گردن بلندمتوسط را انتخاب کرده شسته گردن آن رابه قطر دوسانتی متر حلقه حلقه بریده پوست آن را کنده(ازقسمت شکم کدو می شود برشهایی به اندازه ی کف دست تهیه کردوریشه وتخم آن را تراشیدوپوست آن را گرفت.) و درروغن با حرارت متوسط ابتدا یک رو وباحرارت ملایم روی دیگر آنها را سرخ می کنیم آنقدر آب می ریزیم که رویشان را بگیرددر ظرف را گذاشته وحرارت را کم می کنیم(اگر آبش تمام شد آب اضافه می کنیم).وقتی کدوها پختندوهنوز آب غذا تمام نشده بود شیره ی انگور یا شکر(بسته به شیرینی کدو وذائقه مقدارش را تغییر می دهیم)را ریخته صبر می کنیم تا آبش تمام شده وروغن بیندازد.در هر ظرف یک برش کدو را گذاشته ورویش دارچین می ریزیم.می توان این دسر را  به عنوان غذابا ماست میل کرد.