میگو هرنفر ٨عدد  سایز بزرگ پوست کنده ولی دمش رانکنید.  روده پشتی اش را در می آوریم.

مواد لازم برای خمیر            آرد ١٠٠ تا١۵٠ گرم           سفیده تخم مرغ ۴ عدد  زرده تخم مرغ 4        ماء الشعیر ١فنجان شیر ١فنجان       زعفران چند قطره

سفیده ی تخم مرغ را با همزن می زنیم  تاسفید و پفدار شود.زرده را جداگانه می زنیم تا کرمی شود کم کم به سفیده اضافه کرده وبا قاشق در یک جهت آرام هم می زنیم.ماءالشعیر(درحد دمای اتاق) راکم کم اضافه کرده بعد آردراکه قبلا"الک کرده ایم. اضافه می کنیم.شیر گرم(در حد دمای اتاق) و زعفران رااضافه می کنیم خیلی کم هم می زنیم.در این فاصله میگوها را(قبلا"نمک زده ادویه های دلخواه رابه آن پاشیده ایم.)به آرد آغشته می کنیم از دم می گیریم درخمیر فروکرده در روغن زیادسرخ می کنیم.میگو ها رایکی یکی در روغن می اندازیم تا بهم نچسبند.میگو نباید زیاد بپزد چون سفت می شود.

این میگو را بدون برنج باسس دلخواه نوش جان کنید.