این هم از آن آشهای ساده ی رو به انقراض است .مربوط به آن زمانهایی که به جای هویج فقط زردک بود.فرق زردک با هویج هم در رنگ زرد آب نباتی وقطر بیشتر وقدمتش است.وقتی که هنوز سیب زمینی به غذای روزانه راه پیدا نکرده بود توی آبگوشتها هم زردک می ریختند.

مواد لازم:زردک متوسط ١ عدد (می توان از هویج هم استفاده کرد.)   بلغور گندم 1 استکان  کشک 1 استکان   نمک به مقدار دلخواه   نعنای خشک 1قاشق غذاخوری   روغن یک قاشق غذاخوری

طرز تهیه :بلغور را دوساعت خیسانده هویج را پوست کنده درسته با آب وبلغور می پزیم.وقتی خوب جا افتاد.با کشک ونعنا داغ میل می نماییم.