مواد لازم :گوشت گوسفند ٢۵٠گرم   نخود ولوبیا سفید هر کدام 2قاشق غذاخوری   پیاز متوسط ١عدد   سیب ترش سفت متوسط 3عدد   سیر 4حبه   غوره نصف لیوان   گوجه فرنگی متوسط 2عدد   رب گوجه فرنگی 1قاشق غذاخوری   نمک فلفل زرچوبه دارچین به مقدار دلخواه   فلفل سبز تازه(تند یا شیرین) 1 عدد

طرز تهیه : نخود ولوبیا را 6ساعت قبل خیس کرده چند بار آبش را عوض کرده باگوشت وآب می جوشانیم .کف گوشت را گرفته در قابلمه (یا دیگ زودپز) رابسته با حرارت ملایم می پزیم .پیاز را رنده کرده در روغن کمی تفت داده زرد چوبه فلفل سیاه را اضافه کرده رب را با آن تفت داده سیب راکه به صورت پره های پرتغال خرد کرده ووسط آن را گرفته ایم با آنها تفت داده گوجه فرنگی رنده شده وسیر و فلفل سبز درسته را هم اضافه کرده هم زده همه را با هم به آب گوشت اضافه کرده تا سیب نرم شود ده دقیقه مانده که غذا رااز روی حرارت برداریم غوره را می ریزیم. غذا را کشیده روی آن دارچین می پاشیم.