دانشجو بودم وسرمای زمستان ۶٧اراک با همکلاسی ها یک اتاق اجاره کرده بودیم البته هر دو سه نفر یک اتاق در یک طبقه . طبقه پایین هم صاحبخانه وپسر وعروسش .دانشگاه بیشتر از یک سال خوابگاه نمی داد .صاحب خانه هم ملایری بود یکی از اتاقهای بالا هم به عنوان مهمان خانه دست صاحب خانه بود وبرای سرکشی به اتاقشان ! هر وقت که دوست داشتند بالا بودند.من ملایری ها را خیلی دوست دارم واقعا"مهربان هستند.یک روز سرد که از کلاس برگشتم دیدم روی یک چراغ والور توی اتاق آشی در حال جوشیدن است .

مواد لازم:لوبیای قرمز نصف پیمانه    بلغور گندم ١پیمانه    پیاز داغ ٢قاشق سوپخوری نمک وفلفل به مقدار دلخواه

طرز تهیه: لوبیا را از شب قبل وبلغور را چهار پنج ساعت جلوتر خیس می کنیم .لوبیا را با آب می پزیم وقتی پخت بلغور را به آن اضافه می کنیم باید مواظب باشیم ته نگیرد واواخر پخت مرتب هم بزنیم  وقتی جا افتاد نمک وفلفل وپیاز داغ را اضافه کرده ونوش جان می کنیم.