مواد لازم :گوشت ٢٠٠ گرم   پیاز متوسط ١عدد   به متوسط ٢عدد   نمک فلفل زرد چوبه به مقدار لازم    آب لیمو ٢قاشق غذا خوری شکر ١قاشق غذا خوری (بسته به ذائقه می توان این نسبت را تغییر داد.)می توان از ١لیوان آلوبخارا به عنوان چاشنی استفاده کرد

طرز تهیه: پیاز را سرخ کرده زرد چوبه را اضافه می کنیم سپس گوشت را به اندازه های ١٠ سانتی  متری خرد کرده درپیاز تفت می دهیم سپس آب اضافه کرده ومی گذاریم خوب بپزد .در صورت استفاده از آلو آن را خیس می کنیم . کرک های به رابا یک دستمال پاک کرده ومی شوییم .سپس آنهارا  بدون پوست کندن ( اگر دوست ندارید پوست بکنید)به صورت قارچ های هلالی خرد کرده کمی سرخ کرده بعد از پختن گوشت به خورشت اضافه می کنیم آلوی خیسانده را در اینجا می شود اضافه کرد.وقتی به ها هم پختند آب لیمو و شکر را هم اضافه کرده صبر می کنیم تا خورشت با حرارت کم جا بیفتد.