کلی وبلاگم را زیر ورو کردم واز این که تا حالا دستور لیته را ننوشته ام تعجب کردم.

مواد لازم :بادمجان ١کیلو گرم   سیر ٢بوته   فلفل سبز (اگر دوست دارید تند)٢٠٠گرم   سبزی معطر : ریحان نعنا مرزه ترخان  ٢۵٠گرم (سبزی ها را بعد از شستشو روی دستمال پهن کرده تا آبشان برود ) می توان از سبزی خشک استفاده کرد.   تمبرهندی ١بسته    سرکه ونمک  به مقدار لازم

طرز تهیه : بادمجانها را کبابی کرده پوستشان را می کنیم .سیر را پوست کنده با فلفل وبادمجان وسبزی چرخ کرده یا با خرد کن خرد می کنیم. تمبر هندی را چند ساعت در آب خیسانده از صافی رد کرده  تفاله اش را دور ریخته سس حاصل را با نمک وسرکه  می جوشانیم .مواد را در شیشه ریخته اگر سرکه کم بود باز هم رویش سرکه می ریزیم ودرش را می بندیم.