مواد لازم :بادمجان کوچک ١کیلوگرم   سیر ١بوته   نعناخشک ۴قاشق غذاخوری  سرکه ونمک به مقدار لازم

طرز تهیه :بادمجان ها را شسته یک سانتیمیر از دم آنها راگذاشته بقیه را کوتاه می کنیم.یک شکاف ٢سانتیمتری در شکم بادمجان ایجاد کرده با آب ونمک می جوشانیم تا نرم شوند.آب ونمک را دور ریخته سرکه راروی بادمجان ها می ریزیم ١٠ دقیقه که جوشید حرارت را خاموش کرده بادمجان ها را درآورده سرد که شد با انگشت شکاف شکم بادمجان راعمیق کرده با قاشق چایخوری سیر کوبیده و نعنا خشک در آنها می گذاریم.بادمجانها را فشرده در شیشه چیده سرکه ونمک رویشان می ریزیم تا سرکه بالاتر از بادمجاتها قرار گیرد.یک هفته بعد ترشی حاضر است.