مواد لازم : سبزی پلو خرد شده ٢٠٠گرم   گشنیز وشنبلیله (گشنیز ٢برابر)خرد شده١پیمانه   برنج ٢پیمانه   ماهی قزل آلا متوسط ٢عدد   پیاز١عدد   سیر ۴حبه   تمبر هندی نصف بسته   رب انارنصف پیمانه    گردو خرد شده ٢قاشق سوپخوری  نمک فلفل زردچوبه به مقدار لازم   روغن سرخ کردنی به مقدار لازم   آرد به مقدار لازم

طرز تهیه : ماهی درسته را از زیر گردن تا نزدیک دم برش طولی داده شکمش را خالی کرده تمیز می شوییم نمک و فلفل وزرد چوبه اضافه کرده کنار می گذاریم .تمبرهندی را با آب خیسانده وصاف می کنیم .پیاز را خرد کرده سرخ کرده زرد چوبه را اضافه کرده سیرخرد شده را تفت می دهیم. گشنیز و شنبلیله وگردو را تفت داده آب تمبرهندی و رب انار را اضافه کرده آرام می جوشانیم تا غلیظ شود.وقتی سرد شد در شکم ماهی ها گذاشته و با نخ وسوزن تمیز می دوزیم. دو طرفش را به آرد آغشته کرده یک طرف ماهی را سرخ کرده ماهی را برمی گردانیم برنج را آبکش کرده با سبزی پلو مخلوط کرده روی ماهی ریخته دم می کنیم.