مواد لازم :گوشت ٢٠٠ گرم   پیاز متوسط ١عدد   گل کلم ۴٠٠ گرم   رب گوجه فرنگی ١قاشق غذاخوری  غوره ۴ قاشق سوپ خوری   نمک فلفل زرد چوبه به مقدار دلخواه

طرز تهیه :پیاز را خلال کرده سرخ می کنیم فلفل وزردچوبه رااضافه کرده گوشت را به اندازه ٢*٢*٢ سانتی متری خرد کرده تفت داده با پیاز می پزیم .کلم را به صورت گلهای کوچک خرد می کنیم (کمی از گوشت بزرگ) تر سرخ کرده با رب گوجه تفت می دهیم به گوشت پخته اضافه می کنیم وقتی پخت غوره را اضافه کرده نمک را اضافه کرده تا خورشت جا بیافتد سپس از روی حرارت بر داشته وبا برنج میل می کنیم.