مواد لازم :کدو خورشتی بزرگ زرد شده(اگر هم نبود سبز) تمیز  وخردشده ١پیمانه   شکر ٢ پیمانه    آب برای شکر ٢ پیمانه    آهک ٢قاشق غذا خوری   زعفران آب کرده ١قاشق چای خوری   گلاب نصف استکان    عرق هل نصف استکان   آب لیمو ٢ قاشق غذا خوری

طرز تهیه : با پوست گیر پوست کدو خورشتی را گرفته باهمان پوست گیر ورقه های نازک ودراز کدو را ازقسمت بیرونی کدو به صورت طولی جدا می کنیم تا جایی که گوشت کدو ترد بوده ورشته رشته نباشد .نیم ساعت صبر می کنیم تا نوارهای کدو پلاسیده شوند .آهک را در یک کاسه ی آب ریخته تا آب آن زلال شود.نوار های کدو را به شکل گل رز لوله کرده با خلال دندان ثابت می کنیم.البته می توانیم با نخ و سوزن تمیز گل ها را نخ کنیم واز خلال دندان استفاده نکنیم.سپس گلهای کدویی را در آب سرد ریخته وآب زلال آهک را روی آنها می ریزیم .١٢ ساعت صبر کرده گلها را با آب سرد شسته تا آهک روی آنها برود نخ یا خلال ها را از گلها در آورده آب را جوش آورده پنج دقیقه گلها را می جوشانیم دوباره با آب سرد شسته می گذاریم آبشان برود. ٢ پیمانه آب وشکر را جوش آورده کدو ها را در آن ریخته به آرامی می جوشانیم تا قوام بیاید در آخر گلاب وهل  وسپس آب لیمو را اضافه کرده وقتی جا افتاد از روی حرارت بر می داریم.می توانیم به جای گل رز کدو را به شکل دلخواه خرد کنیم.