مواد لازم:(خمیر) مایه خمیر١قاشق غذاخوری   شکر١قاشق غذاخوری   تخم مرغ ٢عدد   روغن ۵٠میلی   آرد به میزان لازم    نمک نصف قاشق چایخوری

نصف مواد را قبل از فیلتر شدن پرشین بلاگ در پست قبلی نوشته بودم.حالابقیه ماجرا

مواد میانی پیراشکی :پیاز داغ ٢ قاشق غذا خوری   گوشت چرخ کرده ٢٠٠ گرم   رب گوجه فرنگی ٢قاشق غذاخوری   جعفری خرد شده ٢ قاشق غذا خوری   تخم مرغ آب پز ٢عدد   پنیر ماتزارلا ۵٠ گرم (من پنیر پیتزا استفاده کردم )  روغن مقداری (برای سرخ کردن)

مایه خمیر را در نیم استکان آب ولرم حل کرده و نیمی از شکر را اضافه نموده و منتظر بمانید تا خمیر کف کند.سپس تخم مرغ ها را با روغن بقیه شکر ومایه خمیر در ظرف گودی بریزید و مخلوط کنید .آرد را مرحله به مرحله اضافه نمایید تا زمانی که خمیر به دست نچسبد سپس یک حوله تمیز را روی ظرف بکشید و خمیر رادر جایی نسبتا"گرم به مدت نیم ساعت استراحت دهید تا حجم خمیر دو برابر شود سپس روی میز را آرد پاشی نموده و خمیر را به ضخامت نیم سانتی متر پهن کنید و با یک پیاله کوچک روی خمیر را قالب بزنید .بعد یک قاشق چایخوری از مواد گوشتی را درون آن گذاشته دو لبه را روی هم قرار داده و با دست چین بدهیدودر روغن سرخ کنید تا طلایی رنگ شود.

روش تهیه مواد میانی پیراشکی

پیاز و گوشت را به همراه نمک و فلفل و زردچوبه کمی تفت دهید وبعد رب وچند لحظه بعدجعفری خرد شده را اضافه کرده و شعله را خاموش کنید .حالا تخم مرغ ها را رنده نموده و پنیر را بیفزایید. مایه گوشتی را در وسط خمیر استفاده نمایید.

از کتاب سفره رمضان نشر شهر