مواد لازم :جوپرک ١پیمانه   نخود فرنگی پخته ربع پیمانه    آب مرغ ۴لیوان   قارچ ورقه شده نصف پیمانه   رب گوجه فرنگی ٢قاشق غذاخوری   زرشک ١قاشق غذاخوری   روغن زیتون١قاشق غذاخوری   آب لیمو ١قاشق غذا خوری  کره ١قاشق مربا خوری   نمک وفلفل سیاه به مقدار دلخواه

طرز تهیه:جو را یک ساعت خیس کرده سپس بادو لیوان آب و آب مرغ می پزیم قارچ رابا رب وروغن زیتون تفت می دهیم وبا نخود فرنگی پخته ونمک و فلفل به جو اضافه می کنیم.وقتی سوپ جا افتاد در ظرف کشیده آب لیمو را اضافه کرده زرشک رابا کره تفت داده روی آن می ریزیم.